Kortingscodes

Zo werkt een kortingscode

Heb je een kortingscode ontvangen? Vul de code in op de winkelwagenpagina. Als de code nog geldig is, krijgt u een specifieke korting op het bestelbedrag.

Bekijk de voorwaarden van de kortingscodes:

– Kortingscodes van Zitzz zijn in te wisselen op Zitzz.nl.

– De aard, duur en vervaldatum van een kortingscode en overige specifieke gebruiksvoorwaarden staan in de uiting waarin de kortingscode is opgenomen.

– Iedere kortingscode is gedurende een bepaalde looptijd geldig, na deze periode kun je de kortingscode niet meer gebruiken.

– Een kortingscode kan maar één keer gebruikt worden; wanneer u de bestelling annuleert of retourneert, krijgt u geen nieuwe kortingscode.

– Kortingscodes zijn niet geldig op eventuele bezorg- en servicekosten.

– Kortingscodes kunnen niet gebruikt worden in combinatie met speciale acties, aanbiedingen en andere kortingscodes.

– Kortingscodes kunnen niet gebruikt worden voor openstaande bestellingen.

– Als u een kortingscode gebruikt voor artikelen waarvan de (totale) prijs onder de waarde van de kortingscode ligt, komt de restwaarde van de kortingscode te vervallen.

Werkt de code niet?

Neem dan contact op met onze klantenservice

Let op: nepacties

Er kunnen kortingscodes en winacties in omloop zijn die wij niet zelf opgezet hebben. Kortingscodes en winacties die via externe websites gecommuniceerd worden, gelden niet. In deze zogenaamde ‘phishing-acties’ worden onze naam en het logo misbruikt om persoonlijke gegevens te verzamelen. Trap hier niet in, het gaat om oplichterij.